Det første møte med kulinarisk mat

Home  /  Kulinarisk mangfold  /  Det første møte med kulinarisk mat

On desember 6, 2018, Posted by , In Kulinarisk mangfold, With Kommentarar avslått på Det første møte med kulinarisk mat

Hvor vanlig er det å definere noe du spiser som kulinarisk mat, og hva pleier å være vanlig når det kommer til det første møte med kulinarisk møte? Hvordan vil vi definere at noe er en kulinarisk mat og en kulinarisk mat opplevelse?

Hvis vi skal definere veldig lett hva kulinarisk mat er og hva en kulinarisk mat opplevelse er. Så vil jeg enkelt og greit si at det er en blitt finere type mat og måten den er presentert på er finere enn vanlig middag. Hvis jeg skulle definert en hel mat opplevelse så blir det litt på samme måte. Har dere planlagt en litt flott aften. kanskje med eventuelt flere retter og at man pynter seg noe mer enn vanlig, eller at dere har en spesiell aften hvor en kokk kommer inn og ordner dere middag rett foran dere. Eller noe helt annet som ligner. Dette vil vi da kalle det for en kulinarisk aften.

Dette er som oftest en utrolig spennende aften for en person eller personer som er glad i en god mat og vin opplevelse. Du får også en full opplevelse, alt skal være perfekt for at dette kan bli kalt en kulinarisk opplevelse. Det skal vare det beste av det beste for en slik opplevelse.

Hvis du får matforgiftning eller lignende, så kan du prøve appen [kry:https://kry.no/. Det er utrolig enkelt, legen time din foregår altså over video samtale, du kan også bestille time over denne appen eller avbestille. Du kan også få henvisning over denne appen, altså det er utrolig enkelt.

Jeg vil definere en slik type middag eller mat opplevelse fra middels dyrt og helt opp til veldig dyrt. Du kan få en kulinarisk opplevelse under en middag som er middels dyrt. Her vil nok middagen være hovedfokuset som gjør at prisen er verdt det. Betaler du i dyre dommer for en full perfekt mat opplevelse. Her vil jeg si at hele opplevelsen har noe og si, du betaler rett og slett ikke bare for middagen. Du betaler for plassen du spiser middagen, du betaler for hvordan de ansatte oppfører seg rundt deg. Du betaler for eventuelt underholdning, eller møte med kokken og/eller eieren. Jeg ville vært utrolig pirkete på alt hvis jeg betalte for en slik opplevelse,

Det er utrolig vanskelig å definere hva som gjør at opplevelsen er en kulinarisk opplevelse eller ikke. Personer vil nok definere det forskjellig fra person til person, med hovedfokuset er nok der hos alle. Vil du ikke kalle det for en kulinarisk opplevelse, så kan det fortsatt være en god opplevelse. Det kan også være at andre folk definere din kveld som du ikke definere kulinarisk for en kulinarisk mat opplevelse.

incart-lite