Hvordan lære seg å lage brød

Home  /  Den kulinariske skole  /  Hvordan lære seg å lage brød

On september 27, 2020, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Hvordan lære seg å lage brød

Det å lage brød er ikke så vanskelig som en skulle tro. Du trenger bare mel, vann og gjær. Noen ganger kan det også være nyttig med en brødform og kanskje til og med en hevingsbolle, men dette er ikke nødvendigvis noe du trenger.

Hva slags brød spiser du?

Det vi anbefaler er at du begynner å prøve å lage et brød som du allerede liker og spiser mye av. Dette er nok mye lettere enn du tror. Finn en oppskrift på grovbrød eller rugbrød og begynn i dag.

Lage surdeig

Dette er noe mange brødentusiaster ender opp med å gjøre. Dette er enklere enn mange tror, men det tar litt ekstra tid. Så det tar noen dager før du faktisk kan lage deg brød. Dette fordi du må lage deg en surdeigsstarter.

Utvide?

Det finnes faktisk en rekke folk som lager seg en egen brød/pizzaovn ute i hagen. Kanskje dette er noe du skal prøve på? Du kommer garantert til å finne materialer hos byggmax til å kunne gjøre dette.

Matvaner

Noe som er sikkert er at nordmenn og skandinaver generelt ELSKER brød. Dette er en matvane som er en utrolig stor del av vår kultur. Er det ikke derfor lurt å utvide kunnskapen sin om dette temaet? Det å lage brød vil absolutt gi det et innblikk du ikke får nok av!

Vi håper du har lært litt mer om det å lage seg brød i denne artikkelen. Kanskje vi kommer tilbake med spesifikke oppskrifter? Hvem vet?!

incart-lite