Reis med smakssansene

Home  /  Den kulinariske skole  /  Reis med smakssansene

On april 22, 2020, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Reis med smakssansene

Mat er en stor del av hverdagen vår, men dessverre er vi mennesker vanedyr. De aller fleste har en yndlingsrett, og uten å tenke over det, ender vi ofte opp med å spise de samme matrettene til alle måltider. Men, når vi skal kose oss ved en spesiell anledning, er vi på utkikk etter mat vi ellers ikke spiser. Det er mye å velge mellom på spisesteder, men vi faller ofte i fellen av å velge det smaksløkene våre er vant til, og på denne måten går vi glipp av mye av gleden vi kan få gjennom mat og drikke.

Neste gang du skal ut å feire sammen med noen, kan du finne et nytt sted med mat fra kulturer du ikke kjenner mye til. Det er spennende å dra på oppdagelsesferd i matverdenen, og det er mange rimelige alternativ, det trenger altså ikke å være en kostbar restaurant med Michelinstjerner for at det skal være utsøkt og spennende. Dette er i tillegg en mulighet til å oppdage trivelige steder i din egen by. Mange spisesteder lar kunder betale en andel av prisen med en rabattkode, som du kan finne på nettsteder, gjennom apper og abonnement på blant annet aviser og blader.

En god middag med dessert på et nytt sted er alltid en fin gave til kjæreste, venner og familie. Det er også en god anledning til å reise gjennom smakssansene, og dermed utvide horisonten. Kanskje vil du bli inspirert til å prøve noe nytt på kjøkkenet hjemme?

incart-lite