Service og kulinarisk mat

Home  /  Den kulinariske skole  /  Service og kulinarisk mat

On juni 10, 2018, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Service og kulinarisk mat

Det er en fantastisk opplevelse å gå ut å spise kulinarisk mat på en finere restaurant. I Norge finnes det stadig flere eksklusive restauranter for de som har råd til slike luksuriøse vaner. Et måltid på slike restauranter kan koste mange tusen kroner bare for en enkelt person.

Det er selvfølgelig måltidet som er i fokus, et måltid med en eksotisk anretning som man sjelden opplever lignende til her til lands. Men med dette følger også kundeservice. Det er ingen tvil om at et måltid kan forringes av dårlig service eller misforståelser. For det er mange ting man skal huske på når gjestene ankommer det fine lokalet.

Vennlige kelnere

Foruten at kelnerne bør være profesjonelle, da også med en ekte sommelier, bør de ha et ventelig vesen. Det handler om at de er pent stelt og har en vennlig framtoning. De skal framtre elegant og selvsikkert og agere etter gjestens oppfordring. Vennlighet og diskresjon er noe alle elsker på en finere restaurant.

Renslighet og minimalisme

Mange restauranter ligger i ærverdige herregårder fylt med klasse og særegenhet, men så lenge alt er tonet ned, vil opplevelsen for de fleste bli minnerik. Men det holder ikke, dersom det er skittent. Et kulinarisk måltid er avhengig av god service og renslige lokaler.

incart-lite