Blog

Starte din egen kulinarisk restaurant

On august 7, 2021, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Starte din egen kulinarisk restaurant

Å starte sin egen bedrift er et stort sprang fra normalen. Det er mye man må tenke gjennom før man i det hele tatt kan begynne å sette noe i gang, og mye usikkerhet kan derfor bygges opp under prosessen. Du begynner kanskje å tenke at du ikke kan takle…

Hvordan ta gode matbilder

On juli 26, 2021, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Hvordan ta gode matbilder

De aller fleste av oss har nok sett lekre og fristende bilder av appetittvekkende retter på blogger og sosiale media. Kanskje har du også tenkt på hvordan du selv kunne få til bilder av samme kvalitet, og få like gode tilbakemeldinger? Det er ingen tvil om at flotte bilder av…

Hvordan finne fantastiske oppskrifter?

On juni 8, 2021, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Hvordan finne fantastiske oppskrifter?

Det kan være ganske vanskelig å finne gode oppskrifter inni mellom, men i denne artikkelen skal vi prøve så godt vi kan å guide deg til at du kan finne noen oppskrifter som faktisk funker for deg. Spør dine foreldre Det kan godt være at det finnes retter der ute…

Hvordan starte sin egen foodtruck

On april 7, 2021, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Hvordan starte sin egen foodtruck

Det er mange spennende og nye måter man kan tjene penger på om dagen. I denne artikkelen skal vi gå inn på hvorfor du bør starte en food truck og hvordan du kan finansiere den. Hvorfor starte foodtruck? Det er flere grunner til å starte en food truck. Det er…

Hvordan lære seg å lage brød

On september 27, 2020, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Hvordan lære seg å lage brød

Det å lage brød er ikke så vanskelig som en skulle tro. Du trenger bare mel, vann og gjær. Noen ganger kan det også være nyttig med en brødform og kanskje til og med en hevingsbolle, men dette er ikke nødvendigvis noe du trenger. Hva slags brød spiser du? Det…

Reis med smakssansene

On april 22, 2020, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Reis med smakssansene

Mat er en stor del av hverdagen vår, men dessverre er vi mennesker vanedyr. De aller fleste har en yndlingsrett, og uten å tenke over det, ender vi ofte opp med å spise de samme matrettene til alle måltider. Men, når vi skal kose oss ved en spesiell anledning, er…

Matvaner

On mars 1, 2020, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Matvaner

I denne artikkelen skal vi snakke om hvilke matvaner det er lurt at vi utvikler for oss selv. Det finnes mange grunner til dette, men den absolutt beste grunnen til å ha gode matvaner er at man kommer til å oppnå en mye sunnere livsstil. Hvordan gjør vi dette? Identifisering…

Den kulinariske framtid

On juli 2, 2019, Posted by , In Den kulinariske skole, With Kommentarar avslått på Den kulinariske framtid

Alle trenger kulinariske opplevelser, enten det er norsk tradisjons-mat eller eksotiske retter fra et annet kjøkken. Men hva den kulinariske framtiden

De kulinariske farger

On juni 28, 2019, Posted by , In Kulinarisk verden rundt, With Kommentarar avslått på De kulinariske farger

De beste matretter setter instinktene i høygir og utfordrer våre smaksløker og luktesanser. Men kulinariske matretter setter også i gang visuelle innt

Den japanske matbaren Ransen

On mai 23, 2019, Posted by , In Kulinarisk mangfold, With Kommentarar avslått på Den japanske matbaren Ransen

Landet er Japan. Byen er Tokyo og baren Ransen beskriver seg selv som en «fontene av japanske retter». Jeg får straks assosiasjoner til vann som hele

incart-lite