Hvordan ta gode matbilder
De aller fleste av oss har nok sett lekre og fristende bilder av appetittvekkende retter på blogger og sosiale media. Kanskje har du også tenkt på hvordan du selv kunne få til bilder av samme kvalitet, og få like gode tilbakemeldinger? Det er ingen tvil om at flotte bilder av…
Hvordan finne fantastiske oppskrifter?
Det kan være ganske vanskelig å finne gode oppskrifter inni mellom, men i denne artikkelen skal vi prøve så godt vi kan å guide deg til at du kan finne noen oppskrifter som faktisk funker for deg. Spør dine foreldre Det kan godt være at det finnes retter der ute…
Hvordan starte sin egen foodtruck
Det er mange spennende og nye måter man kan tjene penger på om dagen. I denne artikkelen skal vi gå inn på hvorfor du bør starte en food truck og hvordan du kan finansiere den. Hvorfor starte foodtruck? Det er flere grunner til å starte en food truck. Det er…
Hvordan lære seg å lage brød
Det å lage brød er ikke så vanskelig som en skulle tro. Du trenger bare mel, vann og gjær. Noen ganger kan det også være nyttig med en brødform og kanskje til og med en hevingsbolle, men dette er ikke nødvendigvis noe du trenger. Hva slags brød spiser du? Det…
Reis med smakssansene
Mat er en stor del av hverdagen vår, men dessverre er vi mennesker vanedyr. De aller fleste har en yndlingsrett, og uten å tenke over det, ender vi ofte opp med å spise de samme matrettene til alle måltider. Men, når vi skal kose oss ved en spesiell anledning, er…
Matvaner
I denne artikkelen skal vi snakke om hvilke matvaner det er lurt at vi utvikler for oss selv. Det finnes mange grunner til dette, men den absolutt beste grunnen til å ha gode matvaner er at man kommer til å oppnå en mye sunnere livsstil. Hvordan gjør vi dette? Identifisering…
Den kulinariske framtid
Alle trenger kulinariske opplevelser, enten det er norsk tradisjons-mat eller eksotiske retter fra et annet kjøkken. Men hva den kulinariske framtiden
De kulinariske farger
De beste matretter setter instinktene i høygir og utfordrer våre smaksløker og luktesanser. Men kulinariske matretter setter også i gang visuelle innt
Den japanske matbaren Ransen
Landet er Japan. Byen er Tokyo og baren Ransen beskriver seg selv som en «fontene av japanske retter». Jeg får straks assosiasjoner til vann som hele
Derfor elsker vi thai-mat
Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor utenlandsk mat har skapt furore i norske hjem siden vi begynte å importere matvarer fra utlandet. I et land hvor klimaet alltid har vært hardt, og ikke nødvendigvis ideelt for dyrking av eksotiske råvarer, kunne husmannskosten være vanskelig å få ned. Derfor ble…